Bona part dels membres de la llista de Junts per aquest 28-M / Foto: Cugat Mèdia

Bona part dels membres de la llista de Junts per aquest 28-M / Foto: Cugat Mèdia

  • Sara Bella
  • | el 12/mai/23

Més de 800 propostes agrupades en sis eixos principals conformen el programa electoral de Junts per Sant Cugat. La candidatura encapçalada per Josep Maria Vallès ha compartit la proposta a través d'una nota de premsa, en la qual també assegura que l'objectiu final del programa és conformar 'una ciutat més justa, habitable, pròspera i sostenible'. La millora de l'espai públic, l'habitatge, la cohesió social, la bona governança, la gestió pública i el lideratge econòmic són els sis punts vertebradors de la proposta.

Sis eixos que recullen tota mena de propostes sobre mobilitat, promoció econòmica, igualtat, participació i transparència, entre d'altres. Concretament, algunes de les mesures a les quals es compromet Junts és a reduir la pressió fiscal, preservar el model de ciutat a escala humana, construir habitatge públic, potenciar el comerç de proximitat, ajudar els joves a introduir-se al món laboral, facilitar un oci saludable per a infants i joves, crear una regidoria de gent gran i augmentar la plantilla de la Policia Local, entre moltes d'altres.

Segons explica la nota, el programa és fruit "d'un intens procés de reflexió", així com de les aportacions de persones, col·lectius, associacions i entitats.

NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat