Acte d'inici de campanya d'Independents Sant Cugat a Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Acte d'inici de campanya d'Independents Sant Cugat a Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

  • Xavier Giménez
  • | el 13/mai/23

Independents Sant Cugat ha donat inici a la campanya a Valldoreix en un acte amb la presidenciable de la formació per l'EMD, Neus José, que també és la presidenta de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix. La candidata ha explicat que ha decidit presentar-se perquè està decebuda amb els partits polítics independentistes i perquè sentia que no tenia un candidat ni una opció per qui votar. El seu objectiu és acabar amb la vella política, ha dit José, i ha assegurat que ells no reben ordres de cap partit i que poden executar qualsevol opció que vingui de la ciutadania.

La candidata ha estat acompanyada de la resta de membres de la llista que han volgut recordar l'1-O i que no volen res amb Espanya perquè diuen que no pot oferir res excepte "autoritarisme, mal govern i maltractament dels catalans". A més, asseguren que Valldoreix és el somni complert de la promesa del president Macià de "la casa i l'hortet", un model de ciutat jardí que s'ha de preservar i que garanteix el benestar dels seus a habitants.

Tot i la pluja inicial, l'acte ha comptat amb un concert de La Portàtil FM.

Neus José

Vaig decidit presentar-me perquè ja no tenim un candidat a qui votar ni una opció política. Els mateixos partits han vulnerat els nostres drets, així doncs, no podem esperar res d'ells i estem decebuts. Per tant, vam decidir fer-ho nosaltres, nosaltres no rebrem ordres de cap partit, i podem executar qualsevol opció que vingui de la ciutadania.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat