Blanca Palazón, cap de llista d'Impuls, a l'estudi de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Blanca Palazón, cap de llista d'Impuls, a l'estudi de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

  • Albert Solé
  • | el 15/mai/23

Impuls és una de les formacions que es presenten per primer cop a les eleccions de Sant Cugat. De fet, és un partit nou creat fa poc que també es presenta a Cerdanyola del Vallès. La seva cap de llista a Sant Cugat és Blanca Palazón, que proposa una manera diferent de fer política i reivindica el fet de no tenir cap experiència política prèvia. Segons explica en el seu programa electoral, i ha reiterat en l'entrevista de campanya a Cugat Mèdia, no es consideren ni de dretes ni d'esquerres. Entre les propostes principals hi ha la bonificació de l'IBI a les persones majors de 80 anys i a les famílies amb fills de 0-3 anys, a més de garantir el material escolar gratuït i beques per poder fer extraescolars. Aquestes propostes, diu durant l'entrevista, es donarien en funció de la renda, tot i que en el seu programa no ho posa.

Escolta-ho

Preguntada pels debats que polaritzen els ciutadans de Sant Cugat, Palazón defensa que l'escola La Mirada s'ha de construir a la seva ubicació prevista actual, és a dir, al bosc de Volpelleres. Pel que fa al projecte de Ragull Centre, dubta que sigui "saludable" construir habitatges prop de dues empreses químiques com Ferrer i Lubrizol i s'oposa a la construcció de blocs de pisos molt alts perquè vol mantenir "el Sant Cugat actual". I sobre Ca n'Ametller, qualifica la proposta de "bonica", però creu que parlar-ne ara és "vendre fum".

Pel que fa a la seguretat, explica que tot i que les dades diguin que és una ciutat amb pocs delictes, "el sentiment d'inseguretat existeix". I pel que fa a les ocupacions d'habitatges, Palazón diu que "si hi ha un problema se n'ha de parlar perquè un problema que avui és petit, demà pot ser gran".

Quant a educació, proposa que l'Ajuntament faci ludoteques municipals, al marge de les escoles bressol, "per ajudar a la conciliació familiar".

Un dels seus projectes estrella és impulsar un clúster audiovisual i del videojoc que es diria Sant Cugat Alfa, emmirallant-se amb el 22@ de Barcelona.

RECUPERA L'ENTREVISTA PERSONAL A BLANCA PALAZÓN

Blanca Palazon

No som de dretes ni d'esquerres, això és una mica antic. Suposo que es pot dir per partits a nivell nacional o autonòmic, però quan és un partit de poble, no és de dretes ni d'esquerres, és de persones.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat