Imatge de la visita / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la visita / Foto: Cugat Mèdia

  • Anna González
  • | el 15/maig

El PSC vol recuperar la gestió municipal de tots els mercats de Sant Cugat. Així ho ha defensat l'alcaldable, Pere Soler, qui es mostra partidari que aquesta gestió es faci sota el paraigua de la recentment creada empresa municipal de serveis o directament des de l'àrea de Comerç del consistori. Soler ha estat acompanyat aquest dilluns per la portaveu del grup parlamentari Socialista-Units per Avançar al Parlament de Catalunya, Alícia Romero, així com d'altres membres de la candidatura socialista, en un acte de suport al comerç local.

La comitiva ha visitat diversos comerços del Mercat de Torreblanca. En aquest marc, Soler ha defensat la necessitat d'"endreçar" també els mercats amb un pla específic per a la seva dinamització i el seu manteniment. I en aquest sentit, ha apostat per unificar la gestió dels quatre mercats municipals, gestionats per Promusa, a través d'una concessió o amb un conveni amb una associació.

De la seva banda, la portaveu PSC del grup parlamentari Socialista-Units per Avançar al Parlament de Catalunya, Alícia Romero, ha insistit que el PSC sempre ha estat un partit que ha apostat pel comerç i això ho ha portat al Parlament per ajudar a ser competitius. Romero també ha recordat que Units per Avançar té un conveni amb el PSC per aquestes eleccions i que, per tant, dona suport a les candidatures socialistes.

Pere Soler

Estem creant una empresa de serveis municipals i volem mirar si traspassem aquesta gestió de manera internalitzada a aquesta empresa o directament a l'àrea de comerç. Volem veure com recuperem aquesta gestió més directa.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat