Foto de família de l'acte final de campanya de Valldoreix Plural / Foto: Cugat Mèdia

Foto de família de l'acte final de campanya de Valldoreix Plural / Foto: Cugat Mèdia

  • Sergio Morales
  • | el 26/mai/23

El presidenciable a l'EMD de Valldoreix Plural, Juanjo Cortés, confia que serà el guanyador de les eleccions a la vila: 'El canvi arriba diumenge'. És el missatge que ha llençat aquest divendres en l'acte final de la candidatura de les esquerres per presidir l'administració descentralitzada. Cortés espera que les propostes progressistes triomfin no només a Valldoreix, sinó també a Sant Cugat, per poder fer una 'política per a tothom' que posi les persones 'al centre'.

La trobada ha comptat amb membres de les entitats i partits que fan costat a Cortés (ERC, el PSC, En Comú Podem (ECP) i l'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix, Gent per Valldoreix, Acció Cultural, Valldoreix Cultural i Plural i l'Associació de Veïns Ca n'Enric La Miranda). Entre ells, l'alcaldable d'ERC, Mireia Ingla; i el d'ECP, Ramon Gutiérrez. També ha participat a la trobada l'expresidenta de l'EMD Montserrat Turu, a qui assenyalen com a referent des de Valldoreix Plural.

Gutiérrez ha posat en la valor "la importància d'anar plegats", en referència als suports a la candidatura. Per la seva banda, Ingla ha animat Cortés a "fer avançar Valldoreix" per entomar "els reptes del segle XXI".

NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat