Fotografia de família amb l'alcaldable d'En Comú Podem, Ramon Gutiérrez, i la portaveu de Catalunya en Comú al Parlament de Catalunya, Susana Segovia / Foto: cedida

Fotografia de família amb l'alcaldable d'En Comú Podem, Ramon Gutiérrez, i la portaveu de Catalunya en Comú al Parlament de Catalunya, Susana Segovia / Foto: cedida

  • Sergi Crusells
  • | el 17/mai/23

El candidat a l'alcaldia d'En Comú Podem, Ramon Gutiérrez, proposa elaborar un pla d'usos per regular les funcions del comerç al centre de Sant Cugat. La intenció d'aquest informe seria condicionar, prohibir i promocionar les noves botigues i serveis que puguin obrir-se al centre del municipi en col·laboració amb els comerços, veïns i entitats de la zona.

Gutiérrez reclama que "es torni la vida de barri que s'està perdent, potenciar comerços de primera necessitat i ajudar a la vida quotidiana i el descans dels veïns que és molt important alhora de pensar com funciona una ciutat".

El candidat dels comuns senyala que dins d'aquest pla també haurà d'entrar el nou model del Mercat Vell, que hauria de tornar a l'essència del mercat o com un supermercat. L'alcaldable critica que es proposi com un restaurant i que la terrassa d'aquest ocupi mitja plaça de Sant Pere, el que fa que no es pugui utilitzar per altres activitats de la ciutat.

Ramón Gutiérrez

Necessitem aquest pla d'usos que ens ajudi a admetre un tipus de negocis, a prohibir-ne d'altres i a limitar o condicionar sigui a través de la superfície que ocupa, de la distància a la que es troben... Aquells tipus de negocis que creiem que estan saturant el centre de la nostra ciutat.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat