• Pau Vázquez
  • | el 18/mai/23

La CUP ha defensat la seva tasca en l'equip de govern en l'últim mandat i s'ha erigit com la defensora dels drets socials en l'acte central de campanya que la formació ha celebrat aquest dijous a la plaça de Barcelona. Tot i treure pit de la seva gestió al capdavant de les àrees que el partit ha liderat, l'alcaldable de la CUP, Marco Simarro, ha reconegut que s'han deixat 'moltes coses pel camí' i que no han tingut prou 'amb tot el que hem fet'. Per aquest motiu, Simarro ha demanat el vot per aconseguir 'una alcaldia al servei del poble' que construeixi un Sant Cugat 'orgullós, just i inclusiu'.

Durant l'acte, l'alcaldable de la CUP ha explicat que l'habitatge, la mobilitat respectuosa amb el medi ambient, els drets socials i la perspectiva de gènere seran alguns dels eixos vertebradors de l'acció de la formació si torna a governar. En aquest sentit, Simarro ha incidit que "cal evitar que el caciquisme torni a governar", fent referència a unes declaracions de l'alcaldable de Junts, Josep Maria Vallès, a elCugatenc en les que afirma que ja fa "coses com si fos l'alcalde".

Simarro també ha tirat un dard a ERC i el PSC: "No ens veureu fer campanya passejant amb consellers ni amb delegats del govern espanyol prometent coses perquè això és enganyar la població", ha dit Simarro.

A l'acte central de campanya també ha participat Núria Gibert, qui tanca les llistes de la CUP a les eleccions del dia 28. Gibert ha repassat les propostes que es van tirar endavant en la seva etapa com a tinenta d'alcaldia de Drets Socials i ha defensat que la formació és l'única que està en "el camí de la transformació social".

La trobada d'aquest dimecres ha comptat també amb la participació de Maria Sirvent, exdiputada de la CUP al Parlament, que ha dit que cal "gent que lluiti per la llibertat del poble i la justícia social de la gent".

Marco Simarro

Hem de seguir parlant de Drets Socials, perquè per fer de Sant Cugat una ciutat que pugui fer bandera de la justícia cal prioritzar la despesa cap a les polítiques socials.




NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat