El president del PP de Catalunya, Alejandro Rodríguez, amb l'alcaldable Álvaro Benejam / Foto: Cugat Mèdia

El president del PP de Catalunya, Alejandro Rodríguez, amb l'alcaldable Álvaro Benejam / Foto: Cugat Mèdia

  • Pau Vázquez
  • | el 19/mai/23

El PP de Sant Cugat reclama escoltar la reivindicació del Golf Sant Cugat perquè els seus camps es reguin amb aigua regenerada i deixin de fer-ho amb aigua de boca. En una atenció als mitjans de comunicació a les instal·lacions del club, l'alcaldable del PP, Álvaro Benejam, ha defensat que ha de ser l'Ajuntament qui pagui la infraestructura necessària per poder portar aquesta aigua, ja que 'també servirà per regar zones enjardinades de la ciutat'.

Benejam també ha carregat contra l'actual equip de govern, a qui acusa d'haver "apartat i oblidat una institució centenària" com el Golf Sant Cugat i de no atendre les seves necessitats. L'alcaldable del PP ha incidit que cal donar resposta i complir amb una "reivindicació històrica" de l'entitat.

La formació ha celebrat aquest divendres una trobada amb socis del club i amb simpatitzants en què també ha participat el president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, que ha dit que "si Benejam hagués nascut a Àvila, en seria alcalde des de fa molts anys".

Álvaro Benejam

És una infraestructura que passa pel mig de la ciutat, per tant, qui l'ha de fer és la ciutat. Està clar que el Golf és una entitat privada que la farà servir, però també la resta de la ciutat. Les canonades han de tenir un ús privat però també per regar zones enjardinades de la ciutat.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat