Susana Herrada amb l'equip de Som Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Susana Herrada amb l'equip de Som Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

  • Sergio Morales
  • | el 19/mai/23

La presidenciable a l'EMD de Som Valldoreix, Susana Herrada, defensa la seva com una candidatura disposada a 'escoltar i governar per a tothom'. Per a Herrada, 'la cosa estarà entre el candidat d'un quatripartit d'esquerres [en referència a Juanjo Cortés i Valldoreix Plural] i Som Valldoreix'. Tot plegat ho ha dit aquest divendres en l'acte central de campanya, a la Nau de Cultura, amb la presència dels alcaldables de Junts, Josep Maria Vallès, i del PDeCAT, Mayte Pérez, formacions que fan costat a l'agrupació d'electors de la presidenciable, que també compta amb el suport del PP i Valents.

A la presentació, el cap de campanya de Som Valldoreix, Marc Monells, l'ha lloat com una persona "100% Valldoreix" i "votable", en el sentit que considera que qualsevol persona, independentment de la seva ideologia, pot sentir-se representat per Herrada. De fet, ha apuntat que aquests comicis "no van d'independència".

La trobada ha servit per exposar algunes de les línies mestres de la candidatura. Habilitar un camp de futbol per al Valldoreix FC, garantir una economia sanejada que permeti l'autosuficiència financera de l'EMD i impulsar polítiques per al jovent són algunes d'aquestes iniciatives. Les han presentat els membres de l'equip d'Herrada Bernat Gisbert, Lluïsa Muñoz i Adrian van der Hoeven, que es postulen com a possibles vocals si els resultats electorals ho permeten.

Tirar endavant l'ampliació de l'escola de música i una centralitat amb un nou teatre com a gran aposta són altres de les propostes que recull la candidatura.

Susana Herrada

A Valldoreix la cosa estarà entre el candidat d'un quatripartit d'esquerres o Susana Herrada. Pensem que tots som Valldoreix: escoltem i governem per a tothom, ens votin o no.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat