El candidat del Front Nacional de Catalunya a president de l'EMD de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

El candidat del Front Nacional de Catalunya a president de l'EMD de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

  • Mar Castro
  • | el 24/mai/23

El candidat a la presidència de l'EMD de Valldoreix pel Front Nacional de Catalunya (FNC), Arnau Prats, es compromet a asfaltar l'avinguda del Baixador. 'Jo el pateixo, estic al passeig de les Camèlies, a 100 metres, i ho patim tots els veïns', ha dit Prats sobre aquesta via, que considera que asfaltar-la és 'un tema de seguretat perquè els veïns no poden ni entrar a les seves cases'. Per fer-ho, el presidenciable reclama més pressupost per a l'administració descentralitzada i dels 10 milions actuals es passi als '12 o 13 milions per fer front a tots els equipaments i serveis que necessita Valldoreix'.

Escolta-ho

Arnau Prats considera que a Valldoreix "estem deixats de la mà de Déu. Tot està igual que fa 40 anys". Tot i tenir un conveni amb l'Ajuntament, creu que "som un barri que no ens fan cas" i és per això que el candidat a la presidència de l'EMD, aposta per incrementar el pressupost actual de l'administració perquè "si volem fer un canvi modern a Valldoreix, necessitem més diners", ha dit.

Prats no reclama més competències, sinó que "les que hi ha, fem-les bé", ha explicat. Tot i que considera que "potser tindria més sentit si fóssim independents i tinguéssim ajuntament propi", no prioritzen independitzar-se de Sant Cugat. Amb tot, no tanquen la porta a "plantejar fer una consulta popular".

Sobre l'habitatge, el candidat del FNC aposta per construir promocions públiques a Valldoreix planta+2, sense concretar, però, en quins barris es podrien emplaçar. "Penso que l'habitatge públic és necessari i treballarem i lluitarem per fer-ho però s'ha de respectar el model residencial de Valldoreix", ha afegit Prats.

El presidenciable reclama la subcomissaria de la Policia Local al territori perquè considera que és necessari que a Valldoreix "hi hagi més presència policial als carrers" per no abaixar la guàrdia en matèria de seguretat.

El Front Nacional de Catalunya aposta per projectar un nou teatre a Valldoreix. "A la Nau de Cultura, quan plou no s'hi pot estar del soroll i tampoc a l'estiu per la calor", ha explicat el candidat a president.

Qui és Arnau Prats?

Arnau Prats viu a Sant Cugat des de fa 25 anys, els darrers 10 a Valldoreix, tot i que és originari de Sabadell. Està casat i té set fills. És la primera vegada que es relaciona amb la política i assegura que fa just tres setmanes que hi va entrar.

[Nota de l'editor: aquesta entrevista va enregistrar-se el divendres 19 de maig.]

Arnau Prats

El primer que farem és asfaltar l'avinguda del Baixador. Jo el pateixo. Estic al passeig de les Camèlies, a 100 metres, i ho patim tots els veïns.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat