En imatge l'acte central de campanya d'Independents Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

En imatge l'acte central de campanya d'Independents Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

  • Miquel Blázquez
  • | el 20/mai/23

Independents Sant Cugat ha presentat la seva proposta per revifar l'esperit de l'1 d'octubre a Sant Cugat i s'ha erigit com l'única formació defensora del moviment independentista a les eleccions municipals del 28 de maig. L'acte central de la campanya s'ha celebrat aquest dissabte a la plaça de l'Om amb un centenar d'assistents. La trobada, encapçalada per l'alcaldable Giuseppina Cariola, ha comptat amb la presència dels principals integrants de la llista electoral i ha conclòs amb un vermut musical a càrrec del músic Xavi Túrnez.

Cariola, decebuda amb la gestió dels partits polítics independentistes que governen a Sant Cugat, ha explicat que s'ha decidit a postular-se a l'alcaldia perquè sentia que, com molts altres santcugatencs, "no tenia una opció o candidat que veritablement representés la seva forma de pensar i d'actuar".

Per aquest mateix motiu, l'alcaldable d'Independents, acompanyada dels principals membres de la llista, ha demanat el vot per aconseguir "una alcaldia que escolti i estigui al servei del poble" i que, sobretot, continuï seguint el camí de la independència que, diu, "es va deixar de costat l'octubre de 2017".

Durant l'acte, Cariola ha explicat que l'escolta del ciutadà, canviar la dinàmica de govern actual i acabar amb la 'vella política' seran alguns dels aspectes troncals de l'acció del grup en cas d'accedir a l'Ajuntament. En aquest sentit, la líder de la llista a Sant Cugat ha posat la lupa, especialment, en "revifar la flama de la força independentista, la qual molts dels partits polítics actuals s'han encarregat d'anar apagant".

A la trobada també hi ha participat el número 2 de la llista, Josep Lluis Lliberia, qui ha clamat contra les formes de fer política de l'Ajuntament. Lliberia ha repassat alguns dels moments clau de l'1 d'octubre, diada que va viure com a activista i que, diu, "ha de servir de punt de partida per tornar a engegar la lluita per la independència de Catalunya".

Giuseppina Cariola

Hem de fer difusió per tal d'aconseguir governar i canviar les coses. Necessitem un Ajuntament que cuidi i vetlli pels béns fonamentals dels ciutadans.




NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat