En Comú Podem Sant Cugat ha presentat les seves propostes en relació a la gestió dels barris / Foto: Cugat Mèdia

En Comú Podem Sant Cugat ha presentat les seves propostes en relació a la gestió dels barris / Foto: Cugat Mèdia

  • Miquel Blázquez
  • | el 20/mai/23

En Comú Podem (ECP) rebutja, un cop més, la campanya de l'Ajuntament per propulsar el creixement extensiu de Sant Cugat. La formació política, encapçalada per l'alcaldable, Ramon Gutiérrez, ha tornat a deixar ben clar que creuen que la proposta de 'La ciutat del futur', amb el barri de Ca n'Ametller com a eix central, és una iniciativa que veuen lluny de ser 'una prioritat' i reclamen que, abans de pensar en noves infraestructures, es 'millorin les condicions del teixit urbà situat lluny de l'epicentre de la ciutat'.

En aquest sentit, el número 3 de la llista electoral, Juanma Cayuelas, ha posat la lupa en la situació crítica del barri de les Planes, el qual considera que "avança a una altra velocitat" en relació amb el nucli de la ciutat.

D'aquesta manera, En Comú Podem Sant Cugat qualifica de prioritari reformar el reglament dels Consells de Barri, els quals, a paraules de Gutiérrez, necessiten guanyar pes en l'àmbit de la 'microgestió'. Per aconseguir-ho, l'alcaldable dels comuns ha proposat dotar els Consells de Barri de majors competències, permetre'ls gestionar un pressupost i poder disposar d'un espai de representació real i democràtic.

Amb tot, la formació ha volgut remarcar que l'habitatge, la sanitat i la mobilitat continuaran sent les prioritats de la candidatura que encapçala Ramon Gutiérrez, qui ha comparegut, aquest dissabte, davant els mitjans per continuar desgranant el seu programa electoral.

Ramon Gutiérrez

Nosaltres no som els portadors de la veritat absoluta, per tant, els veïns han de poder gaudir d'un espai per transmetre i l'Ajuntament ha de ser capaç de respondre.





NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat