• César Martínez
  • | el 21/mai/23

Accelerar el projecte de l'escola La Mirada, rehabilitar la Masia de Can Canyameres i impulsar l'ús de les energies renovables en els edificis públics. Són algunes de les propostes electorals que ha presentat Junts per Sant Cugat en l'acte central de campanya a Volpelleres aquest diumenge.

La número 17 de la llista i veïna de Volpelleres, Clàudia Fibla, ha obert l'acte central afirmant que des de Junts donaran un nou impuls a la ciutat i recuperaran el Sant Cugat de "sempre". Fibla ha destacat les connexions i la quantitat de serveis que té el barri com a model a seguir per a altres zones de la ciutat.

La formació, a través del número 5 de la llista, Jordi Puigneró, ha proposat invertir en telecomunicacions, reduir la bretxa digital i millorar els serveis digitals de l'Ajuntament. Per altra banda, des de Junts es considera que el model Sant Cugat es troba en risc si el 'tripartit' torna a governar. En cas de guanyar, la candidatura prendrà les millors decisions per a la ciutat escoltant a les entitats, als moviments veïnals i a la gent de carrer.

Vallès ha aprofitat l'acte per mostrar a 'Volpi', la guineu de Volpelleres que reben els encarregats de fer el pregó de les festes majors en mans de l'Associació de Veïns, per recordar la importància que tenen els barris en les polítiques de Junts.

Josep Maria Valles

Hem parlat de temes que afecten a Volpelleres que en aquests quatre anys no s'ha fet, hi h hagut una paràlisi, per exemple en la Masia de Can Canyameres
NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat