El candidat Juanjo Cortés durant l'acte de col·laboració amb Esquerra Republicana / Foto: Cugat Mèdia

El candidat Juanjo Cortés durant l'acte de col·laboració amb Esquerra Republicana / Foto: Cugat Mèdia

  • Miquel Blázquez
  • | el 21/mai/23

La candidatura unitària d'esquerres Valldoreix Plural, encapçalada per Juanjo Cortés, ha tret pit aquest diumenge de les seves polítiques per reformar la situació actual del districte. En aquesta línia, el presidenciable, que compta amb el suport de l'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix, Gent per Valldoreix, ERC, la CUP, el PSC i En Comú Podem, ha fet èmfasi en la construcció d'habitatge públic a Valldoreix, fet que qualifica d'indispensable 'per continuar creixent al mateix ritme que ho fa el nucli urbà de Sant Cugat'.

Durant l'acte celebrat a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix, Cortés també ha exposat, com a objectius de la candidatura, la recuperació del "diàleg constructiu" i la "construcció d'un nou model d'oci". Dos pilars que, a paraules de la candidata del Jovent Republicà, Mariona Arnau, són troncals per recuperar el benestar i, per consegüent, fomentar el creixement del districte.

En aquesta línia, l'alcaldable i líder de la llista electoral d'Esquerra Republicana a Sant Cugat, Mireia Ingla, ha reforçat les propostes de Cortés i d'Arnau i ha recalcat que és "imprescindible un canvi de govern a l'EMD de Valldoreix". Ingla, també ha reivindicat la descentralització del poder i ha recordat que el problema principal durant els quatre anys del seu mandat ha estat "la falta de lideratge per part de l'actual equip de govern".

D'altra banda, el presidenciable de Valldoreix Plural ha conclòs l'acte recordant que, a hores d'ara, el més important que l'EMD "torni a ser una administració de proximitat" que prioritzi, de valent, la comoditat i l'accessibilitat dels qui hi resideixen.

Juanjo Cortés

Necessitem transformar la situació de Valldoreix i que la seva gent torni a sentir-se orgullosa de pertànyer al barri.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat