El president de l'EMD, Josep Puig / Foto: Cugat Mèdia

El president de l'EMD, Josep Puig / Foto: Cugat Mèdia

  • Pau Vázquez / Albert Solé
  • | el 22/mai/23

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha carregat contra l'alcaldessa, Mireia Ingla, i el presidenciable de la candidatura Valldoreix Plural, Juanjo Cortés, per 'tirar pel terra tota la tasca' de l'actual equip de govern. Puig ha qualificat d''indignants' les últimes declaracions d'Ingla, en què afirmava que el principal problema de l'EMD en aquest mandat ha estat 'la falta de lideratge'. 'Les coses que no hem pogut fer a Valldoreix ha sigut perquè Sant Cugat no ens ha ajudat ni ens ha donat un cop de mà', ha assegurat el president de l'EMD en declaracions a Cugat Mèdia.

En aquest sentit, Puig ha explicat que fa més de mig any que no es reuneixen amb l'Ajuntament perquè les reunions eren "totalment improductives". "Amb tot hi ha hagut entrebancs i pedres al camí per no poder fer les coses", ha incidit Puig, que ha acusat l'alcaldessa de tenir "respecte institucional zero" i d'impedir "una bona relació fructífera". "Ella també és l'alcaldessa de Valldoreix, ha de tenir el mateix interès en Sant Cugat, Mira-sol, la Floresta i la resta de barris", ha recordat.

En relació amb el presidenciable de Valldoreix Plural, Puig ha remarcat que "no és acceptable que faci comentaris de coses que ell sap que no són veritat". L'encara president de l'EMD també ha posat d'exemple el conveni econòmic que l'EMD havia de signar amb l'Ajuntament durant aquest mandat. "Nosaltres hem fet la nostra feina, ha faltat la seva. Quina casualitat", ha lamentat Puig.

Josep Puig

És indignant perquè les coses que no hem pogut fer a Valldoreix és perquè Sant Cugat no ens ha ajudat, no ens ha donat cap cop de mà.




NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat