La roda de premsa ha tingut lloc al local de l'agrupació / Foto: Cugat Mèdia

La roda de premsa ha tingut lloc al local de l'agrupació / Foto: Cugat Mèdia

  • Pau Vázquez
  • | el 23/mai/23

L'agrupació d'electors Som Valldoreix, encapçalada per Susanna Herrada, ha carregat contra l'actual equip de govern de l'Ajuntament, a qui acusa de posar pals a les rodes en les relacions entre la vila i el consistori. En una roda de premsa aquest dimarts en el seu local, la candidatura ha alertat que Valldoreix Plural, amb Juanjo Cortés com a presidenciable, 'no creu en el model de ciutat jardí de Valldoreix'. En aquest sentit, Herrada ha recordat que la seva candidatura defensa 'la propietat privada, va en contra de les ocupacions i vol més seguretat' a la vila. 'El que volem és que quan diguin que hi ha okupes en una cosa la policia vingui pitant', ha exigit la presidenciable.

En la roda de premsa, que ha servit per fer "oficial" el suport del PDeCAT a l'agrupació (malgrat que des d'un principi s'hi han vinculat), Herrada ha fet seves les paraules de l'actual president de l'EMD, Josep Puig, que aquest dilluns va criticar "la falta de respecte institucional" de l'alcaldessa, Mireia Ingla, cap al govern de la vila. "No arribo a entendre com el candidat del quatripartit, que sempre posa en valor l'EMD, estigui d'acord amb aquest menysteniment per part de l'alcaldessa de Sant Cugat·", ha dit Herrada sobre Juanjo Cortés.

Durant l'acte, Som Valldoreix també ha criticat l'anunci de la compra d'un local destinat a ubicar la subcomissaria de Valldoreix en un acte de campanya d'ERC. La candidatura ha denunciat els fets a la Junta Electoral Central (JEC) en considerar que es tracta d'una presentació prohibida en campanya electoral.

Susana Herrada

No arribo a entendre com el candidat del quatripartit, que sempre defensa l'EMD, permet o estigui d'acord amb aquest menysteniment per part de l'alcaldessa de Sant Cugat.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat