Alcaldable d'Esquerra Republicana, Mireia Ingla, i la número cinc de la llista republicana, Gemma Aristoy / Foto: Cugat Mèdia

Alcaldable d'Esquerra Republicana, Mireia Ingla, i la número cinc de la llista republicana, Gemma Aristoy / Foto: Cugat Mèdia

  • Sergi Crusells
  • | el 24/mai/23

L'alcaldable d'ERC, Mireia Ingla, treu pit de la gestió de manteniment de la ciutat feta durant el seu mandat i defensa que la construcció de noves zones verdes i les obres de reasfaltatge i voreres han ajudat a millorar la qualitat de vida del veïnat. Els republicans volen continuar amb la feina dels últims quatre anys i ampliar les zones verdes del municipi amb plantes que siguin resistents a llargs processos de sequera, per fer front a les conseqüències del canvi climàtic d'una forma sostenible. Tant l'alcaldable com la número 5 de la llista, Gemma Aristoy, han explicat la proposta d'afegir una nova brigada mòbil que pugui desplaçar-se per arranjar desperfectes que necessitin una resposta immediata.

Ingla defensa que Sant Cugat està neta i que és referent en com fer una ciutat "bonica, verda i sostenible". Critica, però, que alguns contractes que l'Ajuntament té amb empreses externes, com el de recollida de residus, són antiquats i no donen el servei desitjat. Segons l'alcaldable, durant aquests anys han estat preparant nous contractes que serviran per "adaptar-se a les noves necessitats de la ciutat".

Mireia Ingla

I sobretot, també hem preparat els nous contactes que han de substituir uns contractes desfasats, antiquats, que no ens donen el servei que a nosaltres ens agradaria. Estem parlant de voluminosos, com el contacte de recollida de residus, i en definitiva hem fet una aposta clara per aquesta ciutat moderna i aquesta ciutat que sobre tot és un referent per ser una ciutat verda.


Gemma Aristoy

Aquesta proposta de la Brigada Mòbil és una qüestió del programa amb la voluntat de resoldre aquestes qüestions o impediments que ens podem anar trobant. És una ciutat enorme, la Brigada està treballant constantment i està fent aquestes reparacions que requereix la ciutat, però hi ha alguns moments que requereixen d'aquesta immediatesa i velocitat.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat