• Joan Garcia
  • | el 24/mai/23

L'alcaldable del PDeCAT-Units per Sant Cugat, Mayte Pérez, creu que la ciutat ha anat 'enrere en els quatre anys del tripartit' i titlla l'oposició (Junts i Cs) 'de fluixeta' perquè 'no ha donat canya' a l'equip de govern. Pérez espera entrar al govern amb dos regidors i es reivindica com 'una de les poques alcaldables de Sant Cugat de tota la vida'. Sobre possibles pactes, marca dues línies vermelles: 'Amb la CUP i Vox, mai de la vida'. Tot plegat ho ha dit aquest dimecres a l'entrevista de campanya de Cugat Mèdia.

Pérez aposta per donar un nou impuls a l'empresa municipal d'habitatge, Promusa, i reivindica la necessitat de potenciar les promocions d'habitatge social "que tant han faltat en aquest mandat". L'alcaldable situa la col·laboració publico-privada com un dels grans eixos del seu programa electoral aquesta matèria. "No podem esperar dos anys per aconseguir una llicència d'obres", ha lamentat l'alcaldable, que aspira a reduir els temps d'espera establint una col·laboració amb el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC).

El PDeCAT-Units fa de la seguretat un dels eixos del seu plec de propostes i reivindica més presència policial. "No podem disposar d'un cos d'una vuitantena d'efectius per a una població de gairebé 100.000 habitants", ha dit Pérez, que aposta per assolir 150 agents "per donar un servei efectiu a la ciutat".

Un dels grans debats de la campanya gira al voltant de la mobilitat. En aquest sentit, Pérez aposta perquè el carrer de Francesc Moragas tingui de nou dos carrils i que els desplaçaments en bicicleta entre aquest nus urbà i l'estació s'efectuïn al carrer de Martorell. De fet, el PDeCAT-Units assegura que està treballant per projectar una circumval·lació que descongestioni el trànsit al centre de la ciutat. La creació d'un accés i una sortida de la C-16 a l'altura de Valldoreix és una altra de les propostes que recull el programa.

Quant al manteniment de la ciutat, Pérez veu "insuficient" el resultat del servei de neteja municipal. "El manteniment de la ciutat no és el correcte; m'he trobat rates per la rambla de Ribatallada i això no pot ser", s'ha queixat l'alcaldable.

Mayte Pérez

Volem revertir la situació de la ciutat. Portem quatre anys tirant enrere i l'oposició ha estat molt fluixa.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat