La formació taronja durant la passejada per Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La formació taronja durant la passejada per Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

  • Miquel Blázquez
  • | el 24/mai/23

Ciutadans (Cs) torna a plantejar que l'Hospital General de Catalunya (HGC) assumeixi una part de l'atenció sanitària de Sant Cugat. La formació taronja, encapçalada per l'alcaldable Aldo Ciprian, ha carregat contra la 'constant inoperància' de la Generalitat de Catalunya i ha proposat establir un conveni d'aliança amb l'hospital privat per 'facilitar la vida dels santcugatencs' mentre Salut tira endavant la construcció d'un nou centre públic. Tot plegat ho han explicat aquest dimecres amb motiu de la visita a Sant Cugat del president del grup parlamentari, Carlos Carrizosa, i del diputat al Congrés i santcugatenc José María Espejo-Saavedra.

Carrizosa també ha carregat contra les polítiques del govern municipal actual, les quals, segons el seu punt de vista, "en cap cas responen a les necessitats reals de la ciutadania". En aquesta línia, el diputat taronja ha qualificat "d'epidèmia" la forma actual de gestionar bona part dels municipis de Catalunya. "Cs és la millor opció si realment es vol apostar per fer créixer Sant Cugat a través d'alternatives reals", ha conclòs el president del grup parlamentari.

Ciprian també ha aprofitat la passejada per pressionar a la Generalitat davant la "falta d'empenta i de decisió" en la posada en marxa de l'escola La Mirada, tot i que cal recordar que és un projecte que, a dia d'avui, està aturat per les mesures cautelars aplicades pel jutge, a instància dels col·lectiu ecologistes SOS Bosc Volpelleres i ADENC.

Carlos Carrizosa

S'ha d'acabar amb aquesta forma de governar a moltes de les ciutats de Catalunya i, per aquest motiu, votar n'Analdo Ciprian és una alternativa segura. La seva experiència Sant Cugat l'avala.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat