L'alcaldable de CUP Sant Cugat, Marco Simarro, davant la masia de Can Canyameres / Foto: Cugat Mèdia

L'alcaldable de CUP Sant Cugat, Marco Simarro, davant la masia de Can Canyameres / Foto: Cugat Mèdia

  • Sergi Crusells
  • | el 25/mai/23

Des de la CUP consideren prioritari que s'obri un centre cívic a la Masia de Can Canyameres a Volpelleres i reformular Can Llobet perquè sigui una nova zona cèntrica cultural i adaptada a les necessitats dels veïns de La Floresta. També demanen una millora en els serveis socials del municipi amb una nova seu més cèntrica per a l'àrea de Drets Socials -ara estan a la Casa Mònaco a l'avinguda de Gràcia- per donar una millor accessibilitat i la segona residència pública de gent gran. El candidat del partit, Marco Simarro, explica que, si tenen força al ple, demanaran l'obertura d'aquests quatre espais, que consideren 'primordials' per millorar els equipaments socials i culturals de Sant Cugat.

Des de la CUP expliquen que en equipaments s'haurà de seguir fent la feina del dia a dia, com la millora d'instal·lacions esportives i promocionar l'esport a l'aire lliure. Simarro també assegura que l'altre objectiu d'aquesta proposta és involucrar més als veïns perquè gestionin els seus propis equipaments a través de, per exemple, els consells de barri. Però aquesta proposta implica dotar els equipaments cívics i culturals d'espais de socialització, com podria ser el bar del casal de Mira-sol, i també de fer espais més versàtils perquè donin resposta a diferents necessitats.

L'alcaldable ha criticat que des d'altres partits polítics han volgut fer "la carta als reis" durant aquesta campanya. "Sabem que durant aquests dies s'estan prometent moltes coses, s'està quasi subhastant tota mena d'equipaments, grans projectes... que ningú explica tampoc quina prioritat tenen, sota quina lògica haurien d'estar a un lloc o a l'altre i tampoc com es finançaran", ha criticat Simarro.

Marco Simarro

Sabem que durant aquests dies de campanya electoral s'estan prometent moltes coses, s'està casi subhastant tot tipus d'equipaments, grans projectes... que ningú explica tampoc quina prioritat tenen, sota quina lògica haurien d'estar a un lloc o a l'altre i tampoc com es finançaran.




NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat