L'acte s'ha celebrat al Casal de Torreblanca / Foto: Cugat Mèdia

L'acte s'ha celebrat al Casal de Torreblanca / Foto: Cugat Mèdia

  • Pau Vázquez
  • | el 25/mai/23

El Front Nacional de Catalunya (FNC) s'ha reivindicat com el partit de l'orde i del vot útil en l'acte final de campanya que la formació ha celebrat aquest dijous al Casal de Torreblanca. L'alcaldable del FNC, Lluís Fernández Alà, ha assegurat que són la resposta per 'aquella gent que està farta de la política'. 'Quan ens coneixen, veuen la llum', ha explicat el cap de llista durant l'acte, que també ha servit per tornar a explicar als assistents les propostes que defensa la formació en les diferents matèries que afecten Sant Cugat.

L'alcaldable ha esperonat els simpatitzants del partit a ser "ambaixadors de la llista i a convèncer a moltes persones" per aconseguir més votants en les eleccions d'aquest diumenge. "Ens hem de posar les piles en aquests últims quatre dies si volem canviar les coses", ha remarcat Fernández Alà. El cap de llista ha assegurat que són l'únic partit "no tradicional" que, segons les enquestes que baralla, podria obtenir representació al consistori.

Per concloure l'acte, l'alcaldable del FNC ha presentat a bona part dels membres que conformen la llista electoral de la formació. Una llista de persones "que no volen viure de la política i que permetrà que tornin paraules com honestedat, honradesa, excel·lència i bona gestió", ha defensat Fernández Alà.

Lluís Fernández Alà

Parlem amb molta gent. Els que estan farts de la política, quan ens coneixen veuen la llum. Els demanem que siguin ambaixadors de la llista, que convencin a molta gent.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat