Independents Sant Cugat ha rebut la visita de la presidenta de l'UNPO, Elisenda Paluzie / Foto: Cuagat Mèdia

Independents Sant Cugat ha rebut la visita de la presidenta de l'UNPO, Elisenda Paluzie / Foto: Cuagat Mèdia

  • Miquel Blázquez
  • | el 25/mai/23

Independents es reivindica com a única força independentista i marca distàncies amb les altres formacions polítiques sobiranistes. 'Fa cinc anys que enterren tot el que va passar l'1 d'octubre amb l'objectiu que no se'n parli més', ha criticat el número 4 de la llista, Artur Royo. Ho ha dit aquest dijous en una trobada a la seu de la candidatura que ha comptat amb la presència de l'expresidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, actual presidenta de l'Organització de Nacions i Pobles No Representats (UNPO).

La cap de llista, Giuseppina Cariola, ha acusat les altres forces polítiques independentistes de no ser fidels al resultat de l'1 d'octubre i ha qualificat el projecte d'Independents com "l'únic que treballa pel poble". De la mateixa manera, Cariola ha recordat que "la independència de Catalunya continua passant per la gestió adequada dels municipis d'arreu del territori català".

Paluzie ha posat de manifest el suport a Independents. "Ofereixo el meu suport perquè conec els membres de la llista, perquè sempre és important implicar gent independent en els afers polítics i perquè candidatures com aquesta fan revifar la il·lusió del poble", ha remarcat Paluzie.

L'acte l'ha conduït el coordinador de la secció local de l'ANC, Jaume Cifuentes, qui ha tornat a recordar que és hora de sortir a votar "sense dur una pinça al nas". Durant la seva intervenció, ha subratllat que "l'ANC local només oferirà el seu suport a Independents perquè cap altra formació política els ho ha demanat".

Elisenda Paluzie

Propostes autònomes com la d'Independents venen molt bé per recuperar les forces i combatre el desànim existent, també a escala municipal.


Artur Royo

La candidatura d'Independents és l'única independentista. Les altres ho són entre cometes. Hi ha qui fa diversos anys que fan enterrar tot el que va succeir l'1 d'octubre.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat