Mayte Pérez i Joana Ortega / Foto: Cugat Mèdia

Mayte Pérez i Joana Ortega / Foto: Cugat Mèdia

  • Pau Vázquez
  • | el 25/mai/23

L'exconsellera Joana Ortega s'ha mostrat convençuda que el PDeCAT-Units per Sant Cugat 'serà decisiu en aquestes eleccions'. En una atenció als mitjans aquest dijous, Ortega ha assegurat que la formació encapçalada per Mayte Pérez 'marcarà la governabilitat' a l'Ajuntament. 'El tarannà de la candidata, el programa electoral i l'equip tan preparat que conforma la llista donen resposta a les necessitats que hi ha a Sant Cugat', ha dit Ortega.

Sobre et fet que es presentin diverses formacions que representen l'espai post convergent, Ortega ha reconegut que "un excessiu nombre de candidatures fragmenta el vot". En aquest sentit, l'exvicepresidenta del Parlament ha fet una crida a que els ciutadans "es llegeixin els programes electorals" i ha destacat la figura de l'alcaldable Mayte Pérez". "La política municipal és proximitat i saber escoltar, i aquestes qualitat les representa la Mayte millor que ningú", ha destacat Ortega.

Joana Ortega

Estic convençuda que el PDeCAT serà decisiu, que estaran a l'Ajuntament i que marcaran la governabilitat. És veritat que un excessiu nombre de candidatures fragmenta el vot.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat