Imatge d'arxiu del cap de la JSC, Alejandro Muñoz / Foto: Alex Ballesta (PSC)

Imatge d'arxiu del cap de la JSC, Alejandro Muñoz / Foto: Alex Ballesta (PSC)

  • Redacció
  • | el 25/mai/23

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) aposta perquè totes les regidories de l'Ajuntament 'tinguin en compte als i les joves del municipi a l'hora de fer les polítiques'. Així, han proposat algunes mesures que s'han inclòs al programa del PSC, com la creació d'un bo cultural per als joves que facin 18 anys, amb descomptes a llibreries, teatres, al cinema i amb accés gratuït a les instal·lacions esportives, així com descomptes a les botigues de Sant Cugat Comerç. El jovent socialista també proposa la creació d'un 'xat de suport emocional' a través de Whatsapp per a joves de 14 a 25 anys.

L'agrupació també proposa repensar el pla jove, potenciar els espais de participació i crear una oferta d'oci que tingui en compte les persones amb discapacitat i diversitat funcional. L'habitatge ocupa un espai rellevant en les iniciatives de la JSC: "Cal veure l'habitatge com una de les principals eines d'empoderament i emancipació jove", recull la formació en un comunicat.

La sensibilització sobre els riscos de consumir drogues i el foment d'hàbits saludables als instituts és una altra de les idees que el PSC ha incorporat al seu plec de propostes electorals.

NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat