El número 2 a la llista de la CUP, Oriol Sánchez, i el segon suplent, Juan Merino, a Can Llobet / Foto: Cugat Mèdia

El número 2 a la llista de la CUP, Oriol Sánchez, i el segon suplent, Juan Merino, a Can Llobet / Foto: Cugat Mèdia

  • Sergi Crusells
  • | el 26/mai/23

La CUP vol descentralitzar Sant Cugat i, per aconseguir-ho, aposta per l'obertura d'oficines dels serveis socials a cada barri i la millora d'equipaments com els consultoris. El número 2 de la llista, Oriol Sánchez, reclama que aquestes propostes van en la línia de fomentar la participació i, de fet, es pretén que el veïnat tingui més eines per decidir polítiques com el manteniment, la mobilitat o les inversions.

Sánchez, actual responsable de les regidories de Participació i Barris, ha reivindicat la feina feta durant el mandat. En particular, ha subratllat que els pressupostos participatius han ajudat a crear projectes i instal·lacions que han millorat els barris. Ha posat d'exemple el parc de Can Llobet, on s'ha instal·lat un skate park, una tirolina i una zona de cal·listènia que va proposar el veïnat de la Floresta.

Tot i això, la candidatura cupaira posa de manifest la necessitat de seguir millorant les instal·lacions i els serveis dels barris, com el cas del consultori sanitari de la Floresta. El segon suplent de la llista de la CUP, Juan Merino, ha lamentat que en els últims anys s'han fet retallades, tant de personal com horaris, i ha demanat tornar al model anterior per donar un bon servei i que els pacients puguin ser atesos directament al centre sanitari. A més, ha reclamat que s'incloguin nous serveis, com el centre de dia.

Oriol Sánchez

Equipaments com els que tenim a Can Llobet han sortit d'aquest procés, de les veïnes. El procés participatiu per la masia de Can Canyameres també fet amb els veïns i les veïnes, però no en tenim prou. També pensem que és molt important que els veïns tinguin capacitat de decisió sobre aspectes com el manteniment, com la neteja, la mobilitat o les inversions que s'han de fer al seu barri


Juan Merino

Nosaltres volem que els pacients estiguin aquí amb els dos metges que sempre hem tingut i perquè no es tanqui. Perquè si aquí queden quatre gats que venim a la visita del metge no tindrà sentit. Nosaltres volem que vinguin tots els pacients de La Floresta puguin ser atesos aquí com passa a altres barris com Les Planes.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat