L'expresident de la Generalitat, José Montilla, ha visitat els terrenys de l'escola La Mirada / Foto: Cugat Mèdia

L'expresident de la Generalitat, José Montilla, ha visitat els terrenys de l'escola La Mirada / Foto: Cugat Mèdia

  • Miquel Blázquez
  • | el 26/mai/23

El PSC fa una crida a ADENC perquè retiri les accions judicials que impedeixen la construcció de l'escola La Mirada. L'alcaldable i cap de llista de la formació socialista a Sant Cugat, Pere Soler, ha remarcat que és important que totes les parts adherides al manifest de l'AFA, entre les quals el PSC, 'empenyin més que mai' perquè les mesures cautelars s'acabin retirant. Soler ho ha dit aquest divendres en una passejada pel parc del bosc de Volpelleres acompanyat de l'expresident de la Generalitat, José Montilla, qui ha fet èmfasi en la necessitat de 'prioritzar i de posar sentit comú' a l'hora de posar en marxa projectes educatius com el de la 12a escola santcugatenca.

L'associació de famílies de l'escola La Mirada ha iniciat una campanya de recollida de suports polítics i socials per desencallar la construcció de l'espai educatiu, que està previst que estigui ubicat al parc del bosc de Volpelleres. L'objectiu és aconseguir més adeptes per "traslladar a l'entitat sabadellenca (ADENC) l'interès comú i consensuat en trobar una solució definitiva a aquest problema".

A més a més del PSC, ERC, la CUP, Ciutadans, el PP, el PDeCAT, Convergents i Impuls són els altres partits que ja han signat aquest manifest promogut per l'AFA de La Mirada. També ho han fet l'AFA de l'escola Ciutat d'Alba, i els centres públics l'Olivera, Pi d'en Xandri, la Floresta, així com les plataformes SOS La Mirada, ViuElBosc.com i l'Associació de Veïns i Veïnes de ca n'Enric la Miranda.

Preguntat per un possible canvi d'ubicació de l'escola si les cautelars no es retiren en breu, Pere Soler ha respost que ara "no és una opció". En aquest sentit, el PSC considera que traslladar l'escola a una altra ubicació implicaria canviar el model escolar dissenyat per estar al costat del bosc.

Pere Soler

Fem una crida a empènyer per impulsar la construcció de l'escola i instem a l'ADENC a retirar les mesures cautelars que en frenen l'evolució.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat