L'equip d'Esquerra Republicana a Sant Cugat durant l'acte final de campanya / Foto: Cedida

L'equip d'Esquerra Republicana a Sant Cugat durant l'acte final de campanya / Foto: Cedida

  • Miquel Blázquez
  • | el 26/mai/23

ERC tanca la campanya amb el propòsit principal de 'reforçar les propostes que van dur al canvi' fa quatre anys. En una trobada a Quatre Cantons, l'alcaldable republicana, Mireia Ingla, ha reivindicat les eleccions de diumenge com una 'excel·lent oportunitat' per demostrar que el seu mandat no ha estat 'un parèntesi'.

L'alcaldable ha posat la lupa en els avenços de la ciutat durant mandat, durant el qual ha fet d'alcaldessa en un govern on ERC, el PSC i la CUP han sumat forces. En aquest sentit, ha recordat que han portat Sant Cugat a ser "una ciutat referent per la seva qualitat de vida". La cap de llista d'ERC també ha remarcat que assegurar que el lideratge de la seva formació "segueixi vigent a la ciutat és vital per continuar creixent", perquè, si això no passa, "Sant Cugat pot anara enrere en comptes de seguir prosperant".

Per concloure l'acte, l'alcaldable ha presentat i lloat els membres de la llista, de qui ha dit que "han estat capaces de detectar les preocupacions, d'escoltar i d'entendre les necessitats de la ciutadania".

Mireia Ingla

Em preocupa que Sant Cugat retrocedeixi i no continuï avançant. L'única forma d'evitar-ho és amb Esquerra Republicana liderant el govern de la nostra ciutat.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat