L'acte s'ha celebrat a la plaça de Barcelona / Foto: Cugat Mèdia

L'acte s'ha celebrat a la plaça de Barcelona / Foto: Cugat Mèdia

  • Pau Vázquez
  • | el 26/mai/23

Junts per Sant Cugat s'ha erigit com el partit del 'vot útil' i ha apel·lat al votant de l'espai postconvergent per 'fer fora al tripartit'. La formació ha celebrat aquest divendres l'acte final de campanya a la plaça de Barcelona, en què el cap de llista, Josep Maria Vallès, ha tornat a titllar l'actual equip de govern d'''experiment'. L'alcaldable s'ha reivindicat com el millor defensor 'del model de ciutat' que durant 32 anys van desenvolupar els anteriors governs convergents. Vallès, però, també ha mostrat certa preocupació. 'Algunes candidatures són del nostre entorn, però malauradament creiem que no trauran representació. Són vots que es perdran', ha lamentat el cap de llista de Junts.

L'acte l'ha encetat la número 2 de la candidatura, Cristina Paraira, que ha alertat als assistents d'una possible revalidació del tripartit. "Si sumen, estem fora. No ens podem permetre quatre anys més d'aquest govern", ha dit Paraira. Tot seguit ha pujat a l'escenari el número 3, Carles Brugarolas, que ha dit que espera que aquest últim mandat hagi estat "un parèntesi" que "no s'ha de tornar a repetir".

En la mateixa línia han anat les paraules de l'exalcalde Joan Aymerich, que ha assegurat que aquestes són "les eleccions més importants" perquè "cal treure aquest govern de la ciutat". "Ens la juguem, poden ser quatre anys que després poden ser difícils de superar", ha alertat Aymerich.

Josep Maria Vallès

En aquestes eleccions hi ha 15 candidatures, algunes d'elles del nostre entorn. Malauradament, creixem que no trauran cap representació. Per tant, són vots que es perdran que podrien anar a Junts.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat