Els 9 regidors de Junts per Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Els 9 regidors de Junts per Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

  • Carme Reverte
  • | el 29/mai/23

Junts per Sant Cugat continua sent la força més votada a la ciutat. La llista encapçalada per Josep Maria Vallès consolida els nou regidors aconseguits el 2019 que, combinat amb la davallada del tripartit, auguren un govern en minoria dels juntaires. 'Encara és d'hora, però podríem governar en solitari sense cap tipus de problema', ha assegurat al final de la nit Vallès.

Davant l'experiència dels anteriors comicis en què Junts va quedar fora del govern sent la llista més votada (27,53%), aquest cop la formació ha preferit mantenir la calma i la prudència davant els primers escrutinis. Al final, però, l'alegria i el cava han aparegut entre algunes llàgrimes, aplaudiments i crits d'"alcalde, alcalde", en referència al seu cap de llista, Josep Maria Vallès. "La ciutat ha parlat i estem molt contents, mantenir els nou regidors vol dir que hem fet una molt bona feina aquests quatre anys i una molt bona campanya", ha reconegut el cap de llista.

Josep Maria Vallès

Deixeu-me que gaudeixi unes hores de celebració d'aquest resultat i ja parlarem de com serà la governabilitat d'aquesta ciutat. Però podríem governar en solitari sense cap tipus de problema.





NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat