El PSC ha sumat tres regidors i s'ha mostrat crític amb els resultats assolits / Foto: Cugat Mèdia

El PSC ha sumat tres regidors i s'ha mostrat crític amb els resultats assolits / Foto: Cugat Mèdia

  • Joan Garcia
  • | el 29/mai/23

L'alcaldable del PSC, Pere Soler, s'ha mostrat molt crític amb els tres regidors aconseguits perdent un respecte a les eleccions de 2019. Soler ha deixat ben clar que la ciutadania ha castigat l'equip de govern en un mandat marcat per la pandèmia. El líder socialista creu que no ha sabut 'explicar ni comunicar el sentit del tripartit'. Soler s'ha posat 'a disposició de la militància' i ha apuntat a la necessitat 'd'un viratge per analitzar els resultats'.

Nit agre per al PSC aquest diumenge amb els resultats assolits amb 4.313 vots. Pere Soler ha volgut felicitar el guanyador de les eleccions, Josep Maria Vallès de Junts per Sant Cugat. El líder socialista ha lamentat la baixa participació i la irrupció de VOX alertant que "són un perill per la democràcia i que cal aïllar-los a les sessions plenàries".

Soler ha analitzat els resultats com "un cop dur a l'equip de govern" i ha instat a "treballar molt més perquè la ciutadania entengui el missatge del partit". Aquest dilluns hi haurà una executiva extraordinària on s'hauran de prendre decisions i després traslladar-les a l'assemblea del partit local, ha explicat el líder de la formació socialista.

"Ens costa d'entendre els resultats i és un càstig al govern", ha ressaltat Soler. "Ha calat el missatge de destrucció de l'oposició i si aquest és el govern que ens espera, anem apanyats".

Pere Soler

Ens costa d'entendre el que ha passat. És un càstig al govern.





NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat