Els membres de Ciutadans a la seva seu electoral en el restaurant Bodega 1860 / Foto: Cugat Mèdia

Els membres de Ciutadans a la seva seu electoral en el restaurant Bodega 1860 / Foto: Cugat Mèdia

  • César Martínez
  • | el 29/mai/23

Ciutadans deixa de tenir representació al ple municipal després de vuit anys amb presència al consistori. La candidatura encapçalada per Aldo Ciprian ha patit la davallada més grossa en aquestes eleccions del 28 de maig respecte a les altres formacions. Ciutadans ha obtingut 1.032 vots, la pitjor xifra des de les eleccions de 2011. Ciprian ha qualificat de 'gens bons' els seus resultats.

Respecte a les darreres eleccions municipals del 2019, la formació taronja ha perdut 4.156 vots, el que suposa una caiguda del 80%. Amb aquests resultats, Ciutadans ha quedat per darrere de formacions com Independents o PACMA, que tampoc han tret representació al ple.

Els membres del partit s'han reunit al restaurant Bodega 1860 de la plaça d'Octavià per seguir l'evolució de l'escrutini de la nit electoral. Aldo Ciprian, ha afirmat que "ens estranya com la feina feta al municipi no pesa res". Malgrat això, ha felicitat les formacions que si han obtingut representació i en especial als guanyadors de les eleccions: Junts per Sant Cugat. Finalment, preguntat si aquest és el punt final de la seva vida política, ha respost que demà dilluns "tocarà continuar treballant".

Aldo Ciprián

El que ens estranya personalment que el treball municipal no pesa gairebé res


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat