Cal Temerari, seu de la CUP a Sant Cugat per seguir les eleccions / Foto: Cugat Mèdia

Cal Temerari, seu de la CUP a Sant Cugat per seguir les eleccions / Foto: Cugat Mèdia

  • Sergi Crusells
  • | el 29/maig

La CUP perd un regidor respecte als últims comicis i es queda amb només dos representant al ple de l'Ajuntament. En total, han rebut 3.374 vots, que es tracta dels pitjors resultats de la candidatura des de la seva primera entrada a l'ajuntament el 2011, quan van aconseguir-ne 2.346. El cap de la llista, Marco Simarro, ha lamentat el mal resultat, però se sent orgullós del vot consolidat que mantenen a Sant Cugat. Amb aquests resultats, Oriol Sànchez serà el regidor que acompanyarà Simarro al ple.

El 2019 la CUP va aconseguir tres regidors, amb 4.871 vots, que van ajudar a formar el govern de Sant Cugat amb un pacte amb Esquerra i el PSC.

El cap de llista de la CUP ha valorat que "l'abstenció ha sigut un greuge important per l'esquerra, no només a Sant Cugat, sinó arreu del país". Simarro ha avançat que valorarà tots els escenaris que es puguin obrir amb els resultats obtinguts.

Marco Simarro

L'abstenció ha sigut un greuge important per l'esquerra, no només a Sant Cugat, sinó arreu del país. Evidentment ens ha afectat, no som aliens a aquesta situació. Nosaltres valorarem els escenaris que es puguin obrir amb els resultats que tenim ara. Creiem que tenim bon vot consolidat i que proposa una alternativa anticapitalista a Sant Cugat.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat