Membres de la llista d'En Comú Podem a la seva seu electoral / Foto: Cugat Mèdia

Membres de la llista d'En Comú Podem a la seva seu electoral / Foto: Cugat Mèdia

  • César Martínez
  • | el 29/mai/23

En Comú Podem celebra els bons resultats obtinguts amb alegria mesurada. La candidatura progressista entra per primer cop al ple municipal amb aquest nom -abans hi eren com a Iniciativa- amb dos regidors després d'obtenir 2.274 vots, que representen un 5,89% dels vots a Sant Cugat. El seu cap de la llista, Ramon Gutiérrez, tornarà a seure al ple quatre anys després que el 2019 es quedessin sense representació. Els comuns s'han reunit a la seva seu en el carrer de les Domes on han festejat els dos regidors que han aconseguit.

Sant Cugat En Comú i Podem van concórrer per separat el 2019 i es van restar opcions mútuament, obtenint 1.708 i 1.176 vots respectivament.

Gutiérrez s'ha mostrat força content per tornar a l'Ajuntament, però ha admès que tenen una sensació d'alegria "agredolça". "Estem tristos per la majoria que se'ns presenta en els pròxims quatre anys, sobretot per l'entrada de PP i Vox", ha afirmat el cap de la llista d'En Comú Podem. Com que les forces d'esquerres no sumen per formar govern, Gutiérrez ha dit que seran la "pitjor oposició possible per a Josep Maria Vallès".

Ramon Gutierrez

Ens tocarà fer oposició i sumar per construir alternativa i continuarem lluitant per ser la pitjor oposició per al Vallès


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat