El cap de llista del Partit Popular, Álvaro Benejam, durant la nit electoral / Foto: Cugat Mèdia

El cap de llista del Partit Popular, Álvaro Benejam, durant la nit electoral / Foto: Cugat Mèdia

  • Miquel Blázquez
  • | el 29/mai/23

El Partit Popular tornarà a seure al ple municipal després dels quatre anys de 'travessa pel desert'. Els populars, liderats per Álvaro Benejam, han passat a ser la quarta força que més vots ha rebut a Sant Cugat i sumen tres regidors. En total, el Partit Popular ha rebut 4.092 vots, el que suposa un 10,61% del sufragi santcugatenc.

El Partit Popular es va quedar sense representació al consistori en els darrers comicis municipals, el 2019, quan Benejam també era l'alcaldable de la formació i duia vuit anys de regidor. El popular ha recordat aquell dia com a "decebedor", però, després de conèixer els resultats d'aquest diumenge, ha reconegut "que han fet molt bé la feina" i ha aplaudit que la ciutadania "hagi sabut valorar el desgavell de l'anterior govern".

El cap de llista del Partit Popular, advocat i resident a Sant Cugat des de fa gairebé vint anys, arriba a l'Ajuntament acompanyat del número 2 de la llista, Alfredo Bergua, que també torna al ple, després d'haver sigut regidor del 1999 fins al 2007. També seurà al ple Maria Estrella Salanova.

Álvaro Benejam

Valorem molt que la ciutadania ens hagi fet confiança. Esperem que tenir tres regidors ens permeti ser influents a Sant Cugat.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat