Remei Gómez en l'acte final de campanya de Convergents / Foto: Cugat Mèdia

Remei Gómez en l'acte final de campanya de Convergents / Foto: Cugat Mèdia

  • César Martínez
  • | el 29/mai/23

Convergents ha quedat molt lluny d'aconseguir representació al ple municipal. La formació encapçalada per Remei Gómez va obtenir 253 vots, el que suposa un 0,65% del sufragi, en les eleccions municipals de Sant Cugat. Gómez ha admès que els resultats 'no són gaire bons', no obstant això, la cap de llista s'ha mostrat 'contenta' i 'satisfeta' per la feina feta al llarg de la campanya electoral. Tanmateix, Remei Gómez ha afirmat que s'allunyarà de la política, 'almenys, durant els quatre anys vinents'.

Tot i els resultats de Convergents, Gómez ha felicitat els guanyadors de la nit, Junts per Sant Cugat. "La falta de drets electorals ens ha pesat molt, però al final, un partit que en tenia tampoc ha obtingut representació al ple municipal", ha explicat Remei Gómez. Finalment, la cap de llista de la candidatura ha considerat que si el projecte hagués començat un any abans, "els resultats haurien sigut molt diferents".

Remei Gomez

Pel poc temps que hem tingut, jo crec que Remei és un nom que s'ha sentit i s'ha consolidat que ha permès que Convergents posi una primera llavor


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat