Mayte Pérez ha sigut la cap de llista del PDeCAT / Foto: Cugat Mèdia

Mayte Pérez ha sigut la cap de llista del PDeCAT / Foto: Cugat Mèdia

  • Mar Castro
  • | el 29/mai/23

La cap de llista del PDeCAT, Mayte Pérez, considera que part de l'explicació dels resultats dels seus vots es deu al fet que 'no vam saber diferenciar-nos de Junts'. El PDeCAT ha obtingut 792 vots, el que representa un 2,05% dels vots totals de Sant Cugat. 'Ens hauria agradat que el resultat hagués estat superior, però estem agraïts', ha apuntat Pérez en declaracions a Cugat Mèdia.

"Sempre hem treballat pel nostre poble d'una manera o una altra i això ho continuarem fent", ha explicat Mayte Pérez a la pregunta sobre el seu paper a la ciutat en els propers anys. "Som gent del poble, que ens l'estimem i volem el millor", ha afegit.

Pérez ha felicitat el guanyador de la nit, Josep Maria Vallès, així com als partits que "han entrat de nou al ple", en relació al PP i als Comuns. Pel que fa a l'entrada de Vox al ple amb dos regidors, Pérez considera que "el poble és sobirà. S'ha d'escoltar al poble, i veurem quin paper fan".

Mayte Pérez

No vam saber diferenciar-nos gaire de Junts, però igualment els felicito i bé, sí que vam ser molt crítics amb el govern que hi havia i en aquest sentit creiem que pugui haver un canvi de govern serà positiu per a la ciutat.




NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat