Silvia Tusell de Valents als estudis de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Silvia Tusell de Valents als estudis de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

  • Mar Castro
  • | el 29/mai/23

La cap de llista de Valents, Silvia Tusell, es mostra satisfeta amb els resultats que la seva formació ha tret en les eleccions municipals del 28M. Valents ha obtingut 914 vots, el que representen el 2,37% dels vots a Sant Cugat. Segons Tusell, els resultats 'demostren que hi ha espai polític per a nosaltres'.

Tusell explica a Cugat Mèdia que està satisfeta perquè partien "de zero, tot i que m'hauria agradat arribar al 5%". Segons l'alcaldable de Valents, els resultats assolits poden millorar en un futur "amb la previsibilitat de la desaparició de Cs". En aquest sentit, afegeix que el que farà aquests propers anys és "anar a poquet a poquet fent-me el meu espai i augmentar el nombre d'afiliats".

Tusell preveu que, o bé "hi haurà una sociovergència" o bé Josep Maria Vallès governarà en solitari. Sobre la valoració general dels resultats, Tusell afirma que "no m'agrada perquè han sortit els extrems", en relació, explica, a l'entrada de Vox i els comuns al ple.

Silvia Tusell

Estic satisfeta perquè partim de zero, però m'hagués agradat arribar al 5%. No ha estat possible, però estic contenta perquè amb tots els condicionants que teníem i una marca nova... ens demostra que hi ha espai polític per a nosaltres i amb la previsibilitat de la desaparició de Cs, encara més.




NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat