La candidatura d'Independents en l'acte central de campanya / Foto: Cugat Mèdia

La candidatura d'Independents en l'acte central de campanya / Foto: Cugat Mèdia

  • César Martínez
  • | el 29/mai/23

Independents Sant Cugat s'ha situat com la força política més gran a la ciutat sense representació al ple municipal. La candidatura apadrinada per l'ANC ha obtingut 1.377 vots en els comicis, el que suposa un 3,57% del total del sufragi. La cap de llista, Giuseppina Cariola, ha fet una valoració amb una perspectiva 'positiva' i ha agraït 'la confiança amb els vots'. Tanmateix, ha afirmat que, amb més temps i més mitjans 'hauríem arribat a més gent'. Malgrat que no han assolit representació al ple, Cariola ha explicat que 'aquest és un projecte de llarg recorregut i que l'objectiu serà entrar al consistori en les properes municipals'.

Sobre els resultats dels partits principals, Cariola creu que ha sigut conseqüència de la baixada de participació respecte al 2019. "L'abstenció ha marcat molt aquestes eleccions i això és un símptoma molt greu de la democràcia i la insatisfacció de la ciutadania envers els polítics", ha conclòs l'alcaldable d'Independents.

Giuseppina Cariola

L'abstenció ha marcat molt aquestes eleccions i això és un símptoma molt greu de la democràcia i la insatisfacció de la ciutadania envers els polítics


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat