Els membres d'Impuls / Foto: Cugat Mèdia

Els membres d'Impuls / Foto: Cugat Mèdia

  • Pau Vázquez
  • | el 29/mai/23

La cap de llista d'Impuls, Blanca Palazón, ha reconegut que els resultats obtinguts els han 'sobtat' i que esperaven obtenir més vots a les eleccions municipals. El partit, que s'estrenava en aquests comicis i s'ha quedat sense representació, ha estat la candidatura menys votada amb només 176 vots. Palazón ha felicitat Junts per 'la seva merescuda victòria' i ha animat als guanyadors de les eleccions a 'pensar en tots els santcugatencs'.

Sobre la pèrdua de vots dels tres partits del govern, que no podran revalidar el tripartit de l'últim mandat, l'alcaldable d'Impuls ha dit que "ho podrien haver fet millor durant aquests quatre anys". "Força i salut", els ha desitjat Palazón.

Els bons resultats tampoc han acompanyat el partit a Cerdanyola, l'altre municipi on es presentaven. La candidata de la ciutat vallesana, Elisenda de Clascà, ha obtingut 194 vots i ha estat el segon partit menys votat.

Blanca Palazón

Felicitem a Junts per la seva merescuda victòria. Han treballat molt durant aquestes eleccions. Espero que pensin en els santcugatencs.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat