El candidat del FNC, Lluís Fernández Alà / Foto: Cugat Mèdia

El candidat del FNC, Lluís Fernández Alà / Foto: Cugat Mèdia

  • Pau Vázquez
  • | el 29/mai/23

El cap de llista del Front Nacional de Catalunya (FNC), Lluís Fernández Alà, ha qualificat de 'fracàs' els resultats de la formació en les eleccions municipals. El partit ha estat el segon menys votat amb només 206 vots i s'ha quedat molt lluny d'obtenir representació al ple del consistori. Fernández Alà ha reconegut estar 'molt decebut' pels resultats i ho ha atribuït al 'vot útil' que ha aglutinat Junts per Sant Cugat. 'S'ha volgut evitar la reedició del tripartit i la gent ha volgut assegurar el seu vot amb el partit amb més opcions', ha dit l'alcaldable del FNC.

En el seu debut en unes eleccions municipals, el FNC es va reivindicar durant la campanya electoral com el partit "del vot útil" de l'espai postconvergent. La realitat, però, ha acabat allunyant-se de les perspectives de la formació. "Ens ha faltat temps i pressupost. Pensava que érem més coneguts, però no hem sabut fer arribar el missatge", ha lamentat Fernández Alà.

Sobre el seu futur al capdavant del partit, l'alcaldable del FNC ha explicat que ha de fer "una reflexió". "Donaré suport a aquest partit, però no sé si estaré al capdavant o a un costat", ha conclòs Fernández Alà.

Lluís Fernández Alà

Són resultats dolents. Esperàvem un resultat molt més bo. Suposo que s'ha volgut evitar la reedició del pacte d'esquerres. Estem decebuts amb els resultats.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat