• Redacció
  • | el 31/mai/23

Cugat Mèdia ha viscut amb intensitat la campanya (i la precampanya) electoral del 28-M i així ho ha volgut traslladar a la ciutadania. La secció dedicada als continguts de les eleccions ha acumulat més de 200 notícies signades per l'equip del mitjà públic multimèdia i que es poden consultar en el site especial. Entre aquestes peces hi ha la cobertura d'actes; entrevistes als 15 candidats (tant de perfil com polítiques); l'organització, juntament amb el Tot Sant Cugat, del debat principal dels alcaldables i de l'únic debat entre els presidenciables a l'EMD de Valldoreix; peces per conèixer els detalls de les propostes de les candidatures i també sobre com funcionen els comicis. I la cirereta del pastís, el programa de la nit electoral, que es va poder seguir en directe via streaming a www.cugat.cat, La Xarxa+, YouTube i per ràdio al 91.5 FM i que acumula més de 1.500 visualitzacions.

Els directes organitzats durant la campanya, a més, han comptat amb una resposta d'audiència notable. El debat dels alcaldables, va tenir lloc a l'espai Àgora de l'ajuntament, que va quedar-se petit per la gran quantitat de públic que hi va assistir. A més, el directe emès per Youtube ja acumula més d'un miler de visualitzacions. És un cas equivalent al de Valldoreix: el debat dels presidenciables va omplir de gom a gom la Nau de Cultura de la Vila, amb un directe que ja suma més de mig miler de visites.

El programa de la nit electoral va oferir durant més de tres hores el seguiment de l'escrutini i les primeres impressions dels candidats, així com l'aportació de persones expertes que van passar pel plató de Cugat Mèdia. Diversos periodistes acompanyats per càmeres van acostar-se a les seus de les candidatures per conèixer de ben a prop les primeres reaccions i copsar l'ambient. Aquest espai, que va implicar bona part del personal de la casa, suma ja més de 1.500 visualitzacions.

El director provisional de Cugat Mèdia, Joan Miquel Fernández, ha celebrat "la resposta de l'audiència, que dona sentit al servei públic" que fa el mitjà de comunicació municipal.

L'equip de Cugat Mèdia, des de la redacció fins als responsables de les àrees d'audiovisual i radiofònica, passant per les responsables de comunicació i fins i tot el personal d'administració, s'ha involucrat en fer arribar a la ciutadania tot allò relatiu als comicis. A més, els periodistes d'aquesta casa han assistit a pràcticament totes les convocatòries que han fet les candidatures, així com als debats temàtics que han organitzat altres mitjans i entitats de la ciutat. Fernández ha posat en valor la "implicació de l'equip" de la casa per entomar aquest període intens.

Tot plegat ha estat un esforç perquè la ciutadania pogués fer-se una idea fidedigna de les propostes de les candidatures.

Joan Miquel Fernández

Estem satisfets per dues raons: per la resposta que hem tingut per part de l'audiència, que dona sentit al servei públic de Cugat Mèdia; també per la implicació de l'equip en aquesta campanya intensa. Estem molt satisfets.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat