Els dos regidors electes de la CUP / Foto: Cugat Mèdia

Els dos regidors electes de la CUP / Foto: Cugat Mèdia

  • Anna González
  • | el 1/jun/23

La CUP veu en el govern futur de Junts, ja sigui en solitari o amb algun pacte, un retrocés per a la ciutat. 'Torna la ciutat que expulsa', adverteixen des de la CUP, davant el temor que es retalli en drets i en les polítiques que la formació ha impulsat durant els quatre anys que ha estat al govern. Per això, avancen que exerciran una oposició 'ferma' que revisarà 'cada euro de retallada en drets' i criden a la ciutadania a defensar-ho també.

De la mateixa manera, la CUP també fa autocrítica. Per a la formació, que ha passat de tres a dos regidors, la gran guanyadora de les eleccions municipals és l'abstenció. Una baixa participació que ha afectat, sobretot, a les esquerres i els sectors independentistes. "Prenem nota", ha dit el regidor electe de la CUP Oriol Sánchez, qui afirma que ara la CUP té el el deure de tornar a connectar "amb aquesta gent que ara ha decidit quedar-se a casa".

I és que la CUP atribueix, en part, aquests resultats, a no haver explicat prou bé tot el que la formació ha fet dins el govern, i per això aspira a recuperar el suport de la ciutadania.

Tot i així, Sánchez considera que Junts "no són els guanyadors que volen fer creure" i que "el model de ciutat encara està en disputa". És per això que la CUP es compromet a seguir treballant per a una ciutat que no expulsi davant el retorn "del més vell i més dur estil de ciutat convergent".

"Tenim el temor que aquesta ciutat retrocedeixi en drets", ha advertit el cap de llista de la CUP i regidor electe, Marco Simarro, qui avisa que el partit denunciarà "cada euro de menys i retallat en drets".

Una oposició "ferma", que exerciran tan Simarro com Sánchez, i que també volen obrir a la ciutadania, a la qual criden a defensar els seus drets. També insten la resta de partits a front comú contra l'extrema dreta.

Marco Simarro

Tenim molt clar que nosaltres hi hem posat recursos i tenim molt clar també aquest temor que la ciutat retrocedeixi i pateixi. Denunciarem cada euro de menys i retallat en drets.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat