Aina Balada, Ramon Gutiérrez i Juanma Cayuelas, a la roda de premsa / Foto: Cugat Mèdia

Aina Balada, Ramon Gutiérrez i Juanma Cayuelas, a la roda de premsa / Foto: Cugat Mèdia

  • Anna González
  • | el 6/jun/23

En Comú Podem vol aglutinar les esquerres en un únic bloc al plenari. La coalició crida a ERC, el PSC i la CUP a la unitat d'acció i a 'la construcció d'una alternativa' que forci el futur govern de Junts a haver de negociar amb ells, en comptes de comptar amb la dreta. Per això, En Comú Podem demana a ERC que no formi govern amb l'alcaldable de Junts, Josep Maria Vallès, ja que això 'apuntala el seu model'.

Segons el regidor electe d'En Comú Podem Ramon Gutiérrez, cap força de les esquerres hauria d'actuar per lliure de manera partidista, sinó que cal fer valdre els 11 regidors que han sumat per fer "inevitable" haver de buscar el suport d'aquests partits.

"Espero que cap força se senti temptada a fer alcalde a Josep Maria Vallès", ha avisat Gutiérrez, qui creu que s'ha d'exercir un control sobre el govern de Junts per defensar un model alternatiu basat en el medi ambient, la lluita contra les desigualtats i la defensa dels serveis públics.

Tot i la situació en què han deixat les eleccions als partits d'esquerres a Sant Cugat, En Comú Podem es felicita per haver tornat al plenari amb dos regidors. "Farem una oposició ferma contra la dreta neoliberal", ha afirmat la regidora electa Aina Baldada, qui també ha demanat a la resta de formacions exercir un "cordó sanitari" contra l'extrema dreta, que ha obtingut representació amb dos regidors de Vox.

Ramon Gutiérrez

Aquesta acció, supervisió i manteniment de les polítiques dels darrers quatre anys s'ha de fer amb tota l'esquerra.




NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat