ESPECIALS

L'ESPECTACLE :: LES ARTS ESC萅IQUES A CUGAT TV

'Les noies de Mossbank Road' reflexiona al Teatre-Auditori sobre els daltabaixos de l'amistat

L'amistat, la llibertat i l'amor han estat els conceptes protagonistes de 'Les noies de Mossbank Road' que les actrius Daniela Feixas, Marta Marco i Clara Segura han interpretat en clau d'humor aquest dissabte al Teatre-Auditori.

El Malandain Ballet Biarritz recrea al Teatre-Auditori les dualitats entre 閟ser hum i b鑣tia

La visi m閟 desconeguda de 'La Bella i la B鑣tia' s'ha materialitzat aquest divendres al Teatre-Auditori amb les coreografies del Malandain Ballet Biarritz. Aquesta obra musicada per Txaikovski i amb coreografia de Thierry Malandain s'allunya de la fantasia i d'objectes que prenen vida per centrar-se en una hist騬ia on els conflictes familiars i la dualitat entre 閟ser hum i la b鑣tia prenen protagonisme. La pe鏰, que ha posat 22 ballarins i ballarines sobre l'escenari, forma part del programa d'activitats 'Sant Cugat Balla'.

Josep Maria Pou immergeix un Teatre-Auditori ple en la fosca bogeria del capit Ahab de 'Moby Dick'

L'adaptaci teatral de 'Moby Dick', de Juan Cavestany, dirigida per Andr閟 Lima i protagonitzada per Josep Maria Pou com a capit Ahab, ha commugut aquest dissabte un Teatre-Auditori pr郼ticament ple. Amb una escenografia fosca i crua, l'obra basada en la coneguda novel穕a de Herman Melville ha fet reflexionar el p鷅lic sobre l'obsessi i la venjan鏰 convertida en bogeria d'un capit que guia els seus mariners cap a una mort segura.

El B閖art Ballet Lausanne apel穕a al seu fundador per captivar el Teatre-Auditori

Les coreografies del B閖art Ballet Lausanne han captivat el p鷅lic del Teatre-Auditori aquest cap de setmana en el retorn de la companyia a la ciutat, on el 2011 va estrenar 'Dyonisios'. Sota la direcci de Gil Roman, el ballet su韘 ha reviscut l'esperit del seu fundador, el desaparegut Maurice B閖art, amb dues de les seves creacions, 'Piaf' i 'Bol閞o', i l'obra del mateix Roman, 'Tombe閟 de la derni鑢e pluie', que ha destacat per la seva pres鑞cia femenina. Des de la mort del core騡raf franc鑣, el ballet su韘 difon per tot el m髇 les seves creacions, que ofereixen al p鷅lic una hist騬ia liter鄏ia, hist騬ica i mitol騡ica amb les seves emocions i din鄊iques.

Noa fa un recorregut al Teatre-Auditori Sant Cugat a gaireb tres d鑓ades de carrera

La cantant israeliana Achinoam Nini, coneguda com a Noa, ha fet una retrospectiva de la seva carrera, de gaireb 30 anys, amb un concert aquest divendres al Teatre-Auditori. 'Noa forever' ha estat una actuaci intimista on l'artista s'ha acompanyat del guitarrista Gil Dor, que l'ha acompanyat durant tota la seva traject騬ia. Can鏾ns com 'I don't know', 'You' i 'Child of man' han sonat en un concert que ha comptat amb la participaci especial de la cantant Pasi髇 Vega.

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat