ESPECIALS

L'ESPECTACLE :: LES ARTS ESCÈNIQUES A CUGAT TV

'Les noies de Mossbank Road' reflexiona al Teatre-Auditori sobre els daltabaixos de l'amistat

L'amistat, la llibertat i l'amor han estat els conceptes protagonistes de 'Les noies de Mossbank Road' que les actrius Daniela Feixas, Marta Marco i Clara Segura han interpretat en clau d'humor aquest dissabte al Teatre-Auditori.

El Malandain Ballet Biarritz recrea al Teatre-Auditori les dualitats entre ésser humà i bèstia

La visió més desconeguda de 'La Bella i la Bèstia' s'ha materialitzat aquest divendres al Teatre-Auditori amb les coreografies del Malandain Ballet Biarritz. Aquesta obra musicada per Txaikovski i amb coreografia de Thierry Malandain s'allunya de la fantasia i d'objectes que prenen vida per centrar-se en una història on els conflictes familiars i la dualitat entre ésser humà i la bèstia prenen protagonisme. La peça, que ha posat 22 ballarins i ballarines sobre l'escenari, forma part del programa d'activitats 'Sant Cugat Balla'.

Josep Maria Pou immergeix un Teatre-Auditori ple en la fosca bogeria del capità Ahab de 'Moby Dick'

L'adaptació teatral de 'Moby Dick', de Juan Cavestany, dirigida per Andrés Lima i protagonitzada per Josep Maria Pou com a capità Ahab, ha commugut aquest dissabte un Teatre-Auditori pràcticament ple. Amb una escenografia fosca i crua, l'obra basada en la coneguda novel·la de Herman Melville ha fet reflexionar el públic sobre l'obsessió i la venjança convertida en bogeria d'un capità que guia els seus mariners cap a una mort segura.

El Béjart Ballet Lausanne apel·la al seu fundador per captivar el Teatre-Auditori

Les coreografies del Béjart Ballet Lausanne han captivat el públic del Teatre-Auditori aquest cap de setmana en el retorn de la companyia a la ciutat, on el 2011 va estrenar 'Dyonisios'. Sota la direcció de Gil Roman, el ballet suís ha reviscut l'esperit del seu fundador, el desaparegut Maurice Béjart, amb dues de les seves creacions, 'Piaf' i 'Boléro', i l'obra del mateix Roman, 'Tombeés de la dernière pluie', que ha destacat per la seva presència femenina. Des de la mort del coreògraf francès, el ballet suís difon per tot el món les seves creacions, que ofereixen al públic una història literària, històrica i mitològica amb les seves emocions i dinàmiques.

Noa fa un recorregut al Teatre-Auditori Sant Cugat a gairebé tres dècades de carrera

La cantant israeliana Achinoam Nini, coneguda com a Noa, ha fet una retrospectiva de la seva carrera, de gairebé 30 anys, amb un concert aquest divendres al Teatre-Auditori. 'Noa forever' ha estat una actuació intimista on l'artista s'ha acompanyat del guitarrista Gil Dor, que l'ha acompanyat durant tota la seva trajectòria. Cançons com 'I don't know', 'You' i 'Child of man' han sonat en un concert que ha comptat amb la participació especial de la cantant Pasión Vega.