El 'Cuarentena Fest', música en temps de confinament

La santcugatenca Pavvla actuarà al festival des del seu dormitori aquest diumenge
La cantant i veïna de Sant Cugat Pavvla es queda a casa / Foto: ACN

La cantant i veïna de Sant Cugat Pavvla es queda a casa / Foto: ACN

  • Anabel Piñar
  • | el 17/mar/20

De la mà de segells independents i en resposta a la cancel·lació de concerts ha nascut el Cuarentena Fest, un festival que ha arrencat aquest dilluns i durarà quinze dies per omplir de música les dues setmanes de confinament a causa del coronavirus. Entre la trentena d'artistes participants hi haurà la santcugatenca Pavvla (Paula Jornet) que tocarà aquest diumenge a les nou de la nit des del seu dormitori i en streaming. 'Serà una cosa súper nova per a mi, és com fer un concert per a mi sola, tinc molta curiositat i moltes ganes', ha explicat en una entrevista al 'Sant Cugat a fons'.

Escolta-ho

La filosofia està molt clara: la música i la cultura no s'atura ni en temps tan difícils com aquest. En aquesta línia, Pavvla ha dit que les crisis sempre treuen la part més creativa de la gent i creu que 'és molt sa que tot el món pari perquè vivim una vida molt estressant i no tenim temps ni d'escoltar-nos. També anirà molt bé per al planeta', ha afegit.

La cantant oferirà un concert d'una mitja hora que es podrà seguir a través del seu canal de Youtube o a través del cuarentenafest.tumblr.com.

Pavvla

Tinc curiositat. És com un concert per a tu sol i podré veure els comentaris en directe. És una cosa molt maca de fer i em sento molt afortunada.


COMPARTEIX

NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat