Batega! un blog ple de ritme fet pels mestres de música de les escoles de Sant Cugat

Es tracta d'una projecte que neix de la necessitat de fer arribar la música a tothom durant el confinament
El blog Batega pretén ser un espai d'entreteniment dedicat a la música per a tothom durant aquests dies de confinament a casa / Font: Blog Batega

El blog Batega pretén ser un espai d'entreteniment dedicat a la música per a tothom durant aquests dies de confinament a casa / Font: Blog Batega

  • Anabel Piñar
  • | el 14/abr/20

Durant el confinament, els mestres i les mestres de música de diferents escoles de Sant Cugat han considerat imprescindible fer arribar la música a totes les cases de la ciutat. Així ho han fet, a través del blog Batega!, un projecte ple de recursos audiovisuals i propostes musicals. El projecte neix de la necessitat de fer arribar la música a totes les cases de la ciutat.

Quin tipus de contingut s'hi pot trobar? Cançons, partitures, audicions i concerts en vídeo, dansa i instruments. A més, el blog també compta amb l'apartat 'Sant Cugat Batega!', amb tots els espectacles de música infantil que es fan a la ciutat: Cantata, Cantània, Dansa't... És una bona oportunitat per recollir en un sol espai els moments que fan bategar Sant Cugat durant l'any.

Batega! està formada per l'escola Turó de Can Mates, Ciutat d'Alba, Pins del Vallès, Catalunya, El Pinar, Gerbert d'Orlhac, Jaume Ferran i Clua, Collserola, Joan Maragall, La Floresta, Santa Isabel, Pi d'en Xandri, L'Olivera i La Mirada.

COMPARTEIX

NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat