El concurs musical Pugem a l'Escenari atorgarà premis per gastar a la botiga musical Pleniluni Musical

Les inscripcions són gratuïtes i està adreçat tant a solistes com a grups de fins a 30 anys
El concurs 'Pugem a l'escenari' de Joventuts Musicals de Sant Cugat arriba a la seva tercera edició en confinament / Font: CC-BY Pxfuel

El concurs 'Pugem a l'escenari' de Joventuts Musicals de Sant Cugat arriba a la seva tercera edició en confinament / Font: CC-BY Pxfuel

  • Anabel Piñar
  • | el 16/abr/20

El concurs musical 'Pugem a l'escenari', que organitza Juventuts Musicals de Sant Cugat i recolzen Pleniluni Musical i l'Ajuntament de Sant Cugat, ha engegat enmig del confinament per posar el seu gra de sorra en la lluita contra la precarietat cultural a causa de la situació actual. Per això, el concurs ha ampliat les seves bases i ara es pot pujar a l'escenari des de casa!

El concurs està destinat tant a solistes com a grups d'edats compreses entre quatre i 30 anys. Les inscripcions, que es realitzen mitjançant aquest formulari, són gratuïtes i finalitzen l'1 de maig. Els premis per als guanyadors seran en metàlic, des de 50 fins a 200 euros en format de vals de compres a la botiga d'instruments Pleniluni Musical.

El concurs consisteix a interpretar un tema escollit pel propi músic, enregistrar-ho en vídeo i enviar-ho a l'organització. Les bases del concurs es poden consultar aquí mateix.

COMPARTEIX

NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat