ngrid Serra, cap d'Infermeria: 'Els aplaudiments s'agraeixen, per hi ha gent que ens veu com a contaminants'

El 'Converses Consentides' parla amb la cap d'Infermeria i la cap d'Admissions del CAP de Sant Cugat per conixer com estan vivint aquests dies
L'ngrid Serra i la Carme Gil / Font: Cedida

L'ngrid Serra i la Carme Gil / Font: Cedida

  • Anabel Piar
  • | el 6/mai/20

'Els aplaudiments s'agraeixen, per l'altra cara de la moneda s la gent que ens veu com a contaminants i ens t por', ha explicat la cap d'infermeria del CAP de Sant Cugat, ngrid Serra. Amb ella i amb la cap d'Admissions, la Carme Gil, han parlat els presentadors del programa 'Converses Consentides' de Cugat Mdia en el seu darrer espai.

Escolta-ho

La Carme s la primera persona que veu el malalt, la primera persona que l'atn. Arran del coronavirus, confessa que 'entre el vidre de la finestreta, la mascareta i els guants, estem notant molta distncia amb els pacients, la relaci passa a ser molt freda'. La cap d'Admissions tamb ha reconegut que hi ha hagut una baixada de l'assistncia al CAP.

D'altra banda, la crisi sanitria est portant canvis positius, com per exemple, ha explicat l'infermera, ara considera que la gent s molt ms autnoma i t ms pacincia amb els temps de la medicina. 'Fins ara el sistema mdic era molt paternalista, la gent espera que els resolem tot d'immediat, espero que l'autonomia que hi ha ara es mantingui', ha dit la responsable.

COMPARTEIX

NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat