Lali Pujol, història de l'Esbart de Sant Cugat

L'equip del programa 'Converses consentides' entrevista a una santcugatenca vinculada a l'entitat de dansa des del 1981
Una conversa consentida confinada amb Lali Pujol / Font: Cedida per Toni Samsó

Una conversa consentida confinada amb Lali Pujol / Font: Cedida per Toni Samsó

  • Anabel Piñar
  • | el 31/mai/20

Com moltes altres santcugatenques, Lali Pujol Cortés també va néixer a Barcelona, concretament al carrer Aragó. La darrera convidada del programa radiofònic i d'entreteniment 'Converses consentides' ha estat vinculada a l'Esbart des del 1981, l'any en què va arribar al poble que en aquells moments era la ciutat de Sant Cugat. Recupera el podcast en l'àudio que hi ha a continuació.

Escolta-ho

Que Lali Pujol s'inscrivís a l'Esbart Sant Cugat, on sempre més hi ha estat vinculada i sòcia, no va ser per casualitat. El seu pare ja era un amant de la música, de l'òpera i el jazz. En la conversa, la protagonista comenta amb un bon record la relació amb els diferents presidents i presidentes de l'entitat i les diferents vivències durant tots aquests anys, que no han estat poques.

Pujol és filla d'una mare mestressa de casa, molt inquieta i aficionada a escriure. Va arribar a Sant Cugat el 1979 perquè en aquells moments el preu de la vivenda era més assequible que a Barcelona i perquè ja coneixia el poble i creia que era un bon lloc per viure-hi.

COMPARTEIX

NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat