EL COMERÇ DE CASA

El Banc del Temps es posa a disposició dels ciutadans amb diferents serveis a distància

Ofereixen des de l'acompanyament psicològic telefònic fins a classes de 'Kirigami'


  • Comparteix:

L'acompanyament telefònic és una de les propostes del Banc del Temps per aquest temps de confinament / Font: Banc del Temps

L'acompanyament telefònic és una de les propostes del Banc del Temps per aquest temps de confinament / Font: Banc del Temps

L'entitat el Banc del Temps de Sant Cugat s'ha posat les piles en aquest temps de confinament per fer arribar als ciutadans un munt de propostes diferents i serveis a distància de la mà dels seus socis i sòcies. En fem un recull.

Aula del vent
Un espai de comunicació educatiu per aquests dies de confinament amb propostes per a tota la família amb infants en edat escolar a través d'un blog: https://blocs.xtec.cat/auladelvent/. Es tracta d'una idea de Núria Santaulària, mestre de l'Escola Catalunya de Sant Cugat.

Acompanyament telefònic
La psicòloga santcugatenca Marga Ferrer ha posar en marxa una iniciativa basada en l'acompanyament telefònic per a les persones de Sant Cugat que ho necessitin. La psicòloga proposa compartir una xerrada per telèfon a través d'una vídeotrucada. Per poder compartir aquesta conversa, s'ha d'enviar un correu electrònic a margaferrer.psic@gmail.com i ella es posarà en contacte amb les persones interessades.

Bústia del banc del temps
L'entitat ha creat aquesta bústia de correu electrònic per a qualsevol necessitat puntual que els santcugatencs puguin tenir. Conversar amb algú, treure a passejar la mascota, anar a comprar aliments... Cal escriure la consulta a l'adreça bancdeltemps@santcugat.cat i a l'assumpte escriure-hi Bústia del banc del Temps.

Ciència en confinament
Xerrades de ciència a càrrec de l'astrofísic Joan Anton Català i altres científics que s'hi han sumat a la iniciativa. Les conferències són tant per a nens i nenes com per a adults i habitualment hi ha dues xerrades diàries. Per a més informació: http://www.joanantoncatala.com/ca/2020/03/15/ciencia-en-confinament/

Figures de paper, Kirigami
Si es vol aprendre a fer figures de paper de Kirigami es pot fer a través d'aquest taller virtual a través de videoconferència per Whatsapp. Les persones interessades ho poden fer amb el correu arspil@hotmail.com

Consultes mèdiques i pediàtriques
La metgesa i pediatra jubilada sòcia del Banc del Temps, Amàlia, es posa a disposició dels sancugatencs per a consultes telefòniques ara que els telèfons d'urgències no donen a l'abast. L'objectiu és aclarir dubtes sobre la pandèmia. Es pot enviar un correu a amalia.nart@gmail.com.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.